Onbezorgd huren op 10 minuten fietsafstand van hartje Groningen

Update: Alle woningen zijn verhuurd, verhuur in de toekomst via verhuurmakelaar MVGM

Aan de Boumaboulevard vind je straks Energiek. Twee stijlvolle woongebouwen met in totaal 78 luxe driekamer-huurappartementen met grote buitenruimte. Hier huren betekent dat je gloednieuw woont op een perfect bereikbare locatie. In 10 minuten fiets je naar hartje Groningen en met 1 minuut rijd je de A7 op. Je boodschappen doe je aan de overkant, sporten kan in de buurt en voor een wandeling in de natuur hoef je ook nooit ver. Aantrekkelijk?

€ 990,- - € 1.180,- p/m
70 - 90 m2 woonoppervlakte
2 slaapkamers
78 woningen

De 4 woningtypes van Energiek

Genoeg ruimte voor iedereen

Over huren in Energiek

Dit is er in de buurt te doen

Dit is er in de buurt te doen

In de buurt van Energiek is meer te doen dan je in eerste instantie verwacht. Voor de allerlekkerste koffie, verse broodjes en warme snacks wandel je zo naar Dilemma.coffee aan de Boumaboulevard. Echt een aanrader. Verder zit de Jumbo aan de overkant en sporten kan in Sportcentrum Europapark. Ook zijn er diverse restaurantjes en met het Sterrebos en het Oude Winschoterdiep dichtbij, is hier ook alle ruimte om lekker buiten te zijn. En wil je meer? Met 10 minuten fiets je naar de binnenstad van Groningen.

Dat je hier ook nog zo dicht bij het treinstation Europapark woont en dat de bus voor de deur stopt, is ideaal. Een auto heb je niet direct nodig. Heb je wel een auto? Er zijn 60 parkeerplaatsen in het gebouw aanwezig voor huurders.

 

Aanbod huurwoningen

Aanbod huurwoningen

Energiek bestaat uit twee gebouwen met 78 huurappartementen in 4 verschillende typen. Tussen de gebouwen ligt een (semiopenbaar) binnengebied. Je hebt de keuze uit een huurappartement van 70, 85 en 90 m². De ligging in het gebouw wisselt. Altijd geniet je van twee slaapkamers en een fijne buitenruimte. 60 appartementen hebben een eigen parkeerplaats onder het gebouw.

Energiek valt op door haar mediterrane uitstraling met ronde vormen en lichte kleuren. De balkons zijn ruim en een groot aantal appartementen heeft een hoekligging.

Kies jij voor Energiek?

Kies jij voor Energiek?

Lijkt het je aantrekkelijk om nieuw te wonen op deze bijzondere plek in de stad Groningen? Meld je dan via onderstaande knop aan als belangstellende of schrijf je gelijk in. De online verhuur is namelijk gestart! De bouw is al in volle gang en wordt in het eerste kwartaal van 2022 afgerond. Dat betekent dat je dus al heel snel kunt verhuizen. 

Nu staat de buurt Europapark vooral bekend om het Euroborg stadion van FC Groningen. Straks is dat anders. De plek is zich aan het transformeren tot aantrekkelijke woonomgeving en ondernemerslocatie dicht bij de binnenstad van Groningen. Hier kun je nog betaalbaar, ruim, luxe én gloednieuw huren. Aantrekkelijk?

Planning

01

Start bouw

01
Oktober 2019

De bouw is in 2019 gestart. De oplevering is Q1 2022.

02

Maak je account aan

02
Vandaag

Schrijf je nu al in als belangstellende en maak een online account aan. Nu huren = Q1 2022 wonen.

03

Verhuur gestart

03
Schrijf je in!

De verhuur is gestart. Schrijf je in via jouw persoonlijke account.

04

Oplevering

04
Prognose eind Q1 2022

De appartementen worden medio april 2022 opgeleverd (prognose). 

Wonen in een bruisende omgeving